Duurzame ontwikkeling van concepten en organisatie

1. Management rollen: (maatschappelijk) relevante rollen in techniek, energie, mobiliteit

2. Advisering topmanagement

Sinds 2003, na 10 jaar general management werk ik aan organisatieontwikkeling, door management en advisering. Veelal: versterken van ondernemerschap door ontwikkeling van leiderschap, koers bepalen (strategie/beleid) en de organisatie effectief maken (implementatie).

De snelle ontwikkeling van techniek en ingrijpende sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen vragen om koers, kwaliteit van leiderschap en management, en wáárde-proposities. Met Duivestein Consultancy verzorg ik met anderen strategie en implementatie. Daarnaast vervul ik commissariaten en voorzitterschappen, in zakelijk en maatschappelijk verband.

 

Waardeproposities:

Creëren van waarde is steeds het leidende principe in:

Management: Projecten en Interim management

Advisering: DGA-begeleiding ('boardroom consulting')Strategie, Fusies en integraties

Waarom?

Eruit halen wat er in zit. Altijd houden mijn partners en ik dezelfde waarden hoog in het vaandel: op basis van vakbekwaamheid (hard en soft skills) verbinden (samenwerken) en mobiliseren (energie brengen door leiderschap en persoonlijkheid). Toegevoegde waarde leveren en in samenwerking creëren, kennis aanbrengen en ook toepassen; confronteren waar nodig, duidelijke routes geven waar mensen in meedenken en gemotiveerd worden om er een stap boven op te doen.